claire rose, schoenen, tas, tassen zomer

Unieke tassen voor de zomer: gespot bij modekenners als Claire-Rose

Tassen zijn er in overvloed. Toch zien we maar zelden een exemplaar dat de moeite waard is. Heb je eenmaal de basics in huis, is het vaak de vraag wat een nieuwe tas nu echt toevoegt. We stuitten recent op een paar tassen die iets unieks hebben – door de kleur, het materiaal of een combi van beiden – en die dus wél een verrijking zijn van je tassencollectie. Ontdek hier onze favorieten, die we onder andere spotten bij mode-influencer Claire-Rose Cliteur.

Unieke tassen voor de zomer

Sézane tas, €250
rieten tas, rieten mand, zomer tas dames
Marc Basket van Rouje, €145

Romeo tas van Sézane

Het is dat we al een tas in de kast hebben hangen in dezelfde roodtint – een topper van Coach – maar anders hadden we deze tas van Sézane al lang aan onze collectie toegevoegd. De kleurencombinatie is uniek en past bij meer outfits dan je in eerste instantie misschien verwacht. De schouderband is verstelbaar, waardoor je ‘m crossbody kunt dragen óf als schoudertas kunt dragen. Beschikbaar in meerdere kleuren trouwens, en de collectie van Sézane is er sowieso een om te onthouden.

Marc basket van Rouje

Geen enkele tas past beter bij de zomer dan een raffia tas – vaak rieten tas genoemd. Mocht je daarnaar op zoek zijn, is Rouje Paris een merk dat je zeker even wilt overwegen. Ze hebben namelijk deze ‘Marc Basket,’ met een schattig gehaakt roosje erop, Sebastien, Martin en Louis zijn er ook nog, en die hebben ongeveer dezelfde stijl. Is dit niet helemaal jouw ding? Alsnog Rouje even checken, want hun collectie is veel groter dan deze groep jongens. Misschien een leuke toevoeging aan een van deze elegante bikini’s?

tassen, raffia tas, j crew
Raffia tas van J. Crew, €131
claire rose, schoenen, tas, tassen zomer
Crochet handle bag, €158

Tassen van J. Crew

Via Claire-Rose stuitten we op het merk J. Crew. Een heerlijk label, waar we later graag dieper induiken. Vast staat dat je hier de mooiste unieke tassen scoort, waaronder de Portofino-clutch, de ruffle hem bag, en de crochet handle bag, die we dus bij Claire-Rose voorbij zagen komen. Daar vind je trouwens ook de rest van haar outfit, zoals deze prachtige sandalen van J. Crew. En als we het dan toch over sandalen hebben: déze sandalen met strik vonden we dankzij Blake Lively.

Beelden: Instagram Claire-Rose Cliteur, J. Crew, Sézane & Rouje.