zwarte sandalen met strik

Deze zwarte sandalen met strik vonden we dankzij Blake Lively

Blake Lively werd een paar maanden geleden gespot met loafers van Nomasei. Die loafers lieten we een beetje links liggen, maar we besloten om het in Parijs gevestigde Nomasei op de radar te houden. We struinden weer eens door de collectie, en vonden daar elegante zwarte sandalen met strik – en als we Nomasei mogen geloven gaan die in rap tempo de toonbank over.

Zwarte sandalen met strik van het Parijse Nomasei

Toen we Blake Lively op loafers van Nomasei zagen paraderen – via de Franse Elle – ging er een wereld voor ons open. Allereerst doordat schoenen uit Parijs nu eenmaal altijd interesse wekken, ten tweede doordat Blake Lively lang niet de enige beroemdheid bleek die fan is van dit merk. Ook Katie Holmes, de zusjes Gigi en Bella Hadid en Kelly Rutherford zijn bijvoorbeeld gespot op schoenen van Nomasei. En we geven toe: dat geeft dit merk meteen de autoriteit die het nodig had. Want al het goede mag dan uit Parijs komen: kwaliteit is vanuit een webshop lastig in te schatten. Maar, durven A-listers erop rond te stappen, kun je er over het algemeen vanuit gaan dat je geen kat in de zak koopt. Tel daar de reviews op Trustpilot bij op, en je weet dat je het erop kunt wagen. In ons winkelmandje? Deze zwarte sandalen met strik.

zwarte sandalen met strik, nomasei, blake lively, zwarte broek, schoenen
Zwarte sandalen met strik, €330

De zwarte sandalen met strik staan perfect onder een chique pantalon, maken elke zomerjurk feestelijk – en kunnen zelfs onder een stel jeans, zien we op de website van Nomasei. Op Instagram kondigde het merk al aan dat de schoenen steeds waren uitverkocht, en daarom op veler verzoek weer zijn bevoorraad. Je kunt ze shoppen voor €330, en ze zijn trouwens ook nog beschikbaar in het goud (met zwarte strik), crème (met donkerrode strik) en in meer tinten. Zeker even een kijkje nemen dus!

Meer items shoppen die door beroemdheden zijn goedgekeurd? De accessoires van Lelet NY staan op onze wishlist, en zijn ook rondom Hollywood al veelvuldig gespot.

Beeld: Nomasei