visual mood high waisted bikini

Viral op Pinterest: high waisted bikini en badpak van Visual Mood

Tenzij je op zoek bent naar een simpel zwart badpak, valt de afdeling met zwemkleding eigenlijk standaard tegen. Zomaar iets moois uit het rek trekken is me met badpakken en bikini’s dan ook nog nooit gelukt. Via Pinterest heb ik vaak meer geluk. Daar stuitte ik op zwemkleding van Visual Mood. Denk aan een geborduurd badpak en een eveneens geborduurde high waisted bikini met volant.

Een high waisted bikini of badpak van Visual Mood

zwemkleding, bikini, geborduurde bikini, high waisted bikini, visual mood, zwarte bikini top
zwemkleding, bikini, geborduurde bikini, high waisted bikini, visual mood, badpak

Visual Mood is een label uit Toronto, opgericht door de in China geboren Lori Zhao. Zowel haar oosterse roots als haar westerse woonomgeving vind je terug in haar designs, vertelt Zhao op haar website. Het zijn stuk voor stuk unieke exemplaren, die gegarandeerd opvallen aan het zwembad of op het strand.

Lori Zhao wil dat haar bikini’s en badpakken zowel stijlvol als comfortabel zijn; iets waar het lange tijd aan ontbrak, aldus Zhao. Populair is dan ook de high waisted bikini van Visual Mood, waarin je lekker vrij kunt bewegen zonder te moeten inleveren op romantische details zoals volant.

zwemkleding, bikini, geborduurde bikini, high waisted bikini, visual mood

Omkeerbare badpakken

Naast een high waisted bikini kun je bij Visual Mood terecht voor een reversible badpak; een badpak dat je ook binnenstebuiten kunt dragen om zo een heel andere look te creëren. Perfect dus voor in je koffer. Naast zwemkleding richt Visual Mood zich op yoga-outfits, accessoires zoals scrunchies en producten als bad- en strandlakens.

zwemkleding, badpak, reversible badpak, omkeerbaar badpak, badpak dames, visual mood

Bestellen via Etsy

Als je vanuit Nederland bestelt, is het ‘t makkelijkst om je high waisted bikini of badpak te bestellen via Etsy. Gezien de reviews op dit verkoopplatform kun je dat met een gerust hart doen; Visual Mood scoort uit meer dan 600 reviews de volle 5 sterren. Wil je simpelweg even door de collectie struinen, werkt de website van Visual Mood het makkelijkst. Meer zwemkleding ontdekken? Eerder verschenen op PERLE unieke bikini’s van designers als Magda Butrym.

Beelden: Visual Mood.