vivian, viveh

VIVEH van Vivian Hoorn is m’n nieuwe go-to voor een elegante look

Vivian Hoorn bouwde in mum van tijd een community met self love en body positivity als belangrijke uitgangspunten, en inspireert honderdduizenden met haar stijl. Toen ze in 2022 haar label VIVEH oprichtte, kon het dus ook niet anders dan een succes worden. Haar collectie reikt van een off shoulder top tot een bikinibroekje, stuk voor stuk elegant doch comfortabel.

Een nieuwe favoriet: VIVEH van Vivian Hoorn

off shoulder top, vivian hoorn, viveh, witte off shoulder top, witte top, off shoulder top
vivian hoorn, viveh, grijze outfit, satijn

Net als Emilie Lindmark (@emitaz), die het succesvolle La Capsole opzette, is Vivian Hoorn een van die ondernemers van wie je al hoopte dat ze ooit een eigen label zou lanceren. En dat kwam er. Met VIVEH vaart Vivian Hoorn inmiddels haar eigen koers in de modewereld. Eentje waarin diversiteit, inclusie, en daarmee samenhangend zelfliefde en -acceptatie vooropstaan.

Kleding van VIVEH is een ode aan jezelf, een boost voor je zelfvertrouwen. Juist doordat Vivian Hoorn weet hoe het is om te horen dat je ‘niet goed genoeg’ bent, of ‘gewicht moet verliezen.’ VIVEH lijkt daarop haar klinkklare antwoord – een heel stijlvolle, kunnen we wel stellen.

vive top
vive top, off shoulder top
vive top wit, off shoulder top

Kleding in grote maten

Als archetype heeft VIVEH, zoals dat dan heet, ‘a curvier body.’ Haar collectie reikt standaard van maat 36 tot en met 48, en sommige items zijn ook in maat 50 beschikbaar. Daar komen binnenkort nog een paar maten bij, laat Vivian Hoorn weten op de website van VIVEH. (En ze roept daarbij op om aan te geven welke maat je zou willen aanschaffen, zodat items niet onnodig geproduceerd worden).

schoenen, slingbacks, merk, influencer
vivian, viveh

VIVEH is duidelijk een van m’n nieuwe favoriete adressen voor fijne basics en elegante items als een off shoulder top of satijnen rok. Je komt dit label vooralsnog niet tegen in fysieke winkels, maar je kunt ze gelukkig wel online bestellen. De items worden verzonden vanuit Nederland, en kunnen binnen veertien dagen worden geretourneerd.

Beelden: VIVEH/Vivian Hoorn