vakantie duitsland, duitsland vakantie, natuur duitsland, huisje in de natuur, raus

Stijlvolle design lodges en huisjes in de natuur van Duitsland bij Raus

Duitsland is een heerlijk vakantieland. Toch is het soms best een zoektocht naar stijlvolle hotels en restaurants. Zeker in de zoektocht naar een huisje in de natuur verzand je al snel in houten blokhutten met allemaal dezelfde rood-wit geblokte gordijntjes. Een luxe natuurhuisje of design lodge van Raus is wat dat betreft een welkome afwisseling in Duitsland.

Een luxe natuurhuisje of design lodge in Duitsland

vakantie duitsland, duitsland vakantie, natuur duitsland, huisje in de natuur, raus
vakantie duitsland, duitsland vakantie, natuur duitsland, huisje in de natuur, raus, lodges

In de natuurhuisjes van Raus kun je het stadse leven even ver achter je laten. Deze luxe design cabines, verspreid over een groot deel van Duitsland, bieden een getaway in het groen. Zo zijn er lodges op het terrein van een boerderij, natuurhuisjes bij het strand (ja, ook in Duitsland) en bieden ze accommodaties in het bos of bij een meer. De natuur in Duitsland in de breedste zin van het woord, zou je kunnen zeggen.

Voor de eigenaren van Raus is het belangrijk dat elk huisje of lodge in de natuur ver genoeg van de stad ligt om de drukte te ontsnappen. Tegelijk liggen de huisjes ook weer zo dichtbij, dat je spontaan een weekendje weg kunt boeken. Zonder gedoe overigens; zoveel mogelijk is gedigitaliseerd, waardoor je geen handtekeningen hoeft te zetten tijdens het inchecken.

Modern design

De natuurhuisjes zijn uitgerust met hoogwaardig en modern design, wat je onder andere terugziet in details als bluetooth speakers en goede wifi. Ook beschikken de meeste lodges en natuurhuisjes in Duitsland over wellness-faciliteiten, zoals een hot tub, yogamatjes en een sauna. Een kampvuurtje voor in de avond maakt het helemaal af.

duitsland, ontbijt, cheesecake, ontbijt op bed, lodges
vakantie, ezel, boerderij, platteland

Je kunt bij een natuurhuisje of lodge in Duitsland overnachten vanaf ongeveer €150 per nacht. Bij last-minute boekingen kun je soms tarieven van €129 treffen. De natuurhuisjes en lodges zijn te boeken via de website van Raus.

Meer tips voor verblijven in de natuur? Gairshiel in Schotland staat ook op de wishlist.

Beelden: Raus.